Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Impact of drying temperature on the dynamic vapor sorption properties of corn flour
Odjo, Djossè Psijus Sylvanus; Huart, François; Malumba Kamba, Paul et al.
2017Cinquièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
 

Files


Full Text
Impact of drying temperature on the.pdf
Publisher postprint (349.58 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Corn flour, Drying temperature; Sorption isotherm; Moisture
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Odjo, Djossè Psijus Sylvanus ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. agro. & ingé. biol.
Huart, François ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Labo. d'Ingénierie des procédés agro-alim.
Malumba Kamba, Paul  ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Labo. d'Ingénierie des procédés agro-alim.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Bera, François ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Labo. d'Ingénierie des procédés agro-alim.
Language :
English
Title :
Impact of drying temperature on the dynamic vapor sorption properties of corn flour
Publication date :
11 April 2017
Event name :
Cinquièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event organizer :
Association Méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 10 au 13 avril 2017
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 17 October 2017

Statistics


Number of views
79 (13 by ULiège)
Number of downloads
27 (7 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi