Poster (Scientific congresses and symposiums)
FloPro project: Biopreservation of chilled food products using their own beneficial microbiota: the Belgian white pudding case
Kergourlay, Gilles; de Barsy, Julien; Vassen, Marie et al.
20163rd FARAH Day
 

Files


Full Text
Poster GK FarahDay 2016.pdf
Author postprint (3.09 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Research Center/Unit :
FARAH - Fundamental and Applied Research for Animals and Health - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Kergourlay, Gilles ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
de Barsy, Julien ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Vassen, Marie
Douny, Caroline  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Taminiau, Bernard  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
FloPro project: Biopreservation of chilled food products using their own beneficial microbiota: the Belgian white pudding case
Publication date :
21 October 2016
Event name :
3rd FARAH Day
Event organizer :
Centre de recherche “Fundamental and Applied Reseach for Animal & Health” de la Faculté de Médecine vétérinaire de l’Université de Liège
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
21 octobre 2016
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 January 2017

Statistics


Number of views
56 (2 by ULiège)
Number of downloads
40 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi