Article (Scientific journals)
Flaxseed proteins: food uses and health benefits flaxseed proteins
Rabetafika, Holy-Nadia; Van Remoortel, Vinciane; Danthine, Sabine et al.
2011In International Journal of Food Science and Technology, 46 (2), p. 221-228
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
flaxseed proteind.pdf
Author postprint (6.72 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Rabetafika, Holy-Nadia ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Van Remoortel, Vinciane ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Flaxseed proteins: food uses and health benefits flaxseed proteins
Publication date :
2011
Journal title :
International Journal of Food Science and Technology
ISSN :
0950-5423
eISSN :
1365-2621
Publisher :
Blackwell Publishing
Volume :
46
Issue :
2
Pages :
221-228
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 06 January 2011

Statistics


Number of views
246 (37 by ULiège)
Number of downloads
13 (9 by ULiège)

Scopus citations®
 
113
Scopus citations®
without self-citations
112
OpenCitations
 
82
OpenAlex citations
 
147

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi