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Flaxseed proteins: food uses and health benefits flaxseed proteins
Rabetafika, Holy-Nadia; Van Remoortel, Vinciane; Danthine, Sabine et al.
2011In International Journal of Food Science and Technology, 46 (2), p. 221-228
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Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Rabetafika, Holy-Nadia ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Van Remoortel, Vinciane ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Flaxseed proteins: food uses and health benefits flaxseed proteins
Publication date :
2011
Journal title :
International Journal of Food Science and Technology
ISSN :
0950-5423
eISSN :
1365-2621
Publisher :
Blackwell Publishing
Volume :
46
Issue :
2
Pages :
221-228
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 06 January 2011

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