Poster (Scientific congresses and symposiums)
Enrichment of anhydrous milk fat in polyinsaturated fatty acid residues from linessed and rapeseed oils through enzymatic interesterification.
Giet, Jean-Michel; Aguedo, Mario; Hanon, Emilien et al.
2008Troisième symposium du Groupe de contact "Nutrition, alimentation et santé".
 

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Enrichment of anhydrous milk fat in polyunsatured fatty acid residues from linseed and rapeseed oil thro.pdf
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Giet, Jean-Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Aguedo, Mario ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Hanon, Emilien ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Wathelet, Jean-Paul ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Enrichment of anhydrous milk fat in polyinsaturated fatty acid residues from linessed and rapeseed oils through enzymatic interesterification.
Publication date :
05 March 2008
Event name :
Troisième symposium du Groupe de contact "Nutrition, alimentation et santé".
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
5 mars 2008
Available on ORBi :
since 04 October 2010

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