Poster (Scientific congresses and symposiums)
Impact of experimental conditions on DAK formation during interesterification.
Danthine, Sabine; Karra, Sirine; Vionne, Alistaire et al.
2024AOCS Annual meeting and expo
Peer reviewed
 

Files


Full Text
AOCS poster_DAK_FINAL.pdf
Author postprint (4.1 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Technologie Alimentaire (TA)
Karra, Sirine ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Technologie Alimentaire (TA)
Vionne, Alistaire
Filocco, Sandrino  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Technologie Alimentaire (TA)
Mascrez, Steven ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Purcaro, Giorgia  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Gibon, Véronique
Language :
English
Title :
Impact of experimental conditions on DAK formation during interesterification.
Publication date :
May 2024
Event name :
AOCS Annual meeting and expo
Event place :
Montréal, Canada
Event date :
30/04/24 - 02/05/24
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 02 July 2024

Statistics


Number of views
30 (6 by ULiège)
Number of downloads
4 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi