Article (Scientific journals)
Assessing interventions by quantitative risk assessment tools to reduce the risk of human salmonellosis from fresh pork meat in Belgium.
Delhalle, Laurent; Saegerman, Claude; Farnir, Frédéric et al.
2009In Journal of Food Protection, 72, p. 2252-2263
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
JFP_Risk_assessment_Salm_Pork.pdf
Publisher postprint (1.42 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Delhalle, Laurent ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Saegerman, Claude  ;  Université de Liège - ULiège > Département des maladies infectieuses et parasitaires > Epidémiologie et analyse des risques appl. aux sc. vétér.
Farnir, Frédéric  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale
Korsak Koulagenko, Nicolas ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Daube, Georges  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Assessing interventions by quantitative risk assessment tools to reduce the risk of human salmonellosis from fresh pork meat in Belgium.
Publication date :
2009
Journal title :
Journal of Food Protection
ISSN :
0362-028X
eISSN :
1944-9097
Publisher :
International Association for Food Protection, Des Moines, United States - Iowa
Volume :
72
Pages :
2252-2263
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 25 November 2009

Statistics


Number of views
153 (33 by ULiège)
Number of downloads
4 (4 by ULiège)

Scopus citations®
 
17
Scopus citations®
without self-citations
14
OpenCitations
 
16

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi