Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
What is the fate of Listeria monocytogenes in various types of Belgian artisanal cheeses?
Gerard, Amaury; Van Coillie, Els; Bentaib, Azeddine et al.
2020American Dairy Science Association 2020 Annual Meeting
 

Files


Full Text
81642_AmauryGérard.pptx
Publisher postprint (5.14 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Listeria monocytogenes; cheese; growth potential; challenge-tests; Belgium
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Gerard, Amaury ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Van Coillie, Els
Bentaib, Azeddine ;  Université de Liège - ULiège > Platform Genomics
Daube, Georges  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Language :
English
Title :
What is the fate of Listeria monocytogenes in various types of Belgian artisanal cheeses?
Publication date :
24 June 2020
Event name :
American Dairy Science Association 2020 Annual Meeting
Event organizer :
American Dairy Science Association (ADSA)
Event date :
21-24 juin 2020
Audience :
International
Funders :
FRIA - Fonds pour la Formation à la Recherche dans l'Industrie et dans l'Agriculture [BE]
AFSCA - Agence Fédérale pour la Sécurité de la Chaîne Alimentaire [BE]
Available on ORBi :
since 30 June 2020

Statistics


Number of views
62 (16 by ULiège)
Number of downloads
3 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi