Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
Hybrid fractionation process for Faba bean protein extraction: Effect of combining dry and wet extraction steps on anti-nutritional factors content
Dumoulin, Lionel; Jacquet, Nicolas; Malumba Kamba, Paul et al.
2020
 

Files


Full Text
Dumoulin_nsabs_2020_Faba_bean_fractionation_Nutritional_effets.pptx
Author preprint (10.46 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Dumoulin, Lionel ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > SMARTECH
Jacquet, Nicolas  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Ingénierie des productions animales et nutrition
Malumba Kamba, Paul  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > SMARTECH
Richel, Aurore  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > SMARTECH
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > SMARTECH
Language :
English
Title :
Hybrid fractionation process for Faba bean protein extraction: Effect of combining dry and wet extraction steps on anti-nutritional factors content
Alternative titles :
[fr] Procédé de fractionnement hybride pour l'extraction de protéines de féverole : Effet de la combinaison d'étapes d'extractions en voie sèche et humide sur le contenu en facteurs anti-nutritionnels
Publication date :
31 January 2020
Event name :
25th National Symposium for Applied Biological Sciences 2020
Event organizer :
Gembloux Agro-Bio Tech - université de Liège
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
31 janvier 2020
Name of the research project :
Feverpro
Available on ORBi :
since 16 March 2020

Statistics


Number of views
115 (34 by ULiège)
Number of downloads
37 (6 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi