Poster (Scientific congresses and symposiums)
Effect of maturation temperature and starter cultures on the rate of cream acidification
El-Hajjaji, Soundous; De Laubier, Juliette; Di Tanna, Sybille et al.
202025th National Symposium for Applied Biological Sciences (NSABS)
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
El-Hajjaji, Soundous ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
De Laubier, Juliette ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Di Tanna, Sybille ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Laine, Aurélie ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Patz, Viviane ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Language :
English
Title :
Effect of maturation temperature and starter cultures on the rate of cream acidification
Publication date :
31 January 2020
Event name :
25th National Symposium for Applied Biological Sciences (NSABS)
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
31 janvier 2020
Available on ORBi :
since 08 March 2020

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