Article (Scientific journals)
Assessment of growth and survival of Listeria monocytogenes in raw milk butter by durability tests
El-Hajjaji, Soundous; Gerard, Amaury; De Laubier, Juliette et al.
2020In International Journal of Food Microbiology
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Assessment of growth of Listeria monocytogenes in raw milk butter -accepted.pdf
Author preprint (886.63 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
El-Hajjaji, Soundous ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Gerard, Amaury ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
De Laubier, Juliette ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Di Tanna, Sybille ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Laine, Aurélie ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Patz, Viviane ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Language :
English
Title :
Assessment of growth and survival of Listeria monocytogenes in raw milk butter by durability tests
Publication date :
30 January 2020
Journal title :
International Journal of Food Microbiology
ISSN :
0168-1605
eISSN :
1879-3460
Publisher :
Elsevier, Netherlands
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 10 February 2020

Statistics


Number of views
168 (26 by ULiège)
Number of downloads
271 (14 by ULiège)

Scopus citations®
 
7
Scopus citations®
without self-citations
5
OpenCitations
 
3

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi