Poster (Scientific congresses and symposiums)
FLORPRO project: Selection of beneficial bacteria from chilled food products to protect them from bacterial spoilage and increase their shelf life
Kergourlay, Gilles; Labrozzo, Sabrina; de Barsy, Julien et al.
201625th International ICFMH Conference
 

Files


Full Text
poster FoodMicro 2016 2.pdf
Author postprint (3.58 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Kergourlay, Gilles ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Labrozzo, Sabrina
de Barsy, Julien ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Vassen, Marie
Taminiau, Bernard  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
FLORPRO project: Selection of beneficial bacteria from chilled food products to protect them from bacterial spoilage and increase their shelf life
Publication date :
July 2016
Event name :
25th International ICFMH Conference
Event place :
Dublin, Ireland
Event date :
19-22 juillet 2016
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 January 2017

Statistics


Number of views
41 (4 by ULiège)
Number of downloads
105 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi