Reference : FLORPRO project: Selection of beneficial bacteria from chilled food products to prote...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/206121
FLORPRO project: Selection of beneficial bacteria from chilled food products to protect them from bacterial spoilage and increase their shelf life
English
Kergourlay, Gilles mailto [Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires >]
Labrozzo, Sabrina []
de Barsy, Julien mailto [Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires >]
Vassen, Marie []
Taminiau, Bernard mailto [Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires >]
Daube, Georges mailto [Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires >]
Jul-2016
No
International
25th International ICFMH Conference
19-22 juillet 2016
Dublin
Irlande
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/206121

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
poster FoodMicro 2016 2.pdfAuthor postprint3.5 MBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.