External report (Reports)
Food interactions : effects on health, consumer perception and impact on agro-food industries “FOODINTER”.
Scippo, Marie-Louise; Blust, Ronny; Boniver, Delphine et al.
2011
 

Files


Full Text
Rapport_final_Foodinter.pdf
Publisher postprint (5.02 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Blust, Ronny
Boniver, Delphine
Brose, François ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Callebaut, Fons
Covaci, Adrian
Dannevoye, Bastien ;  Université de Liège - ULiège > DER Sc. et gest. de l'environnement (Arlon Campus Environ.) > DER Sc. et gest. de l'environnement (Arlon Campus Environ.)
Danyi, Sophie 
De Saeger, Sarah
De Voghel, Simon
Diana Di Mavungu, José
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Hermesse, Jean
Larondelle, Yvan
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Mormont, Marc ;  Université de Liège - ULiège > DER Sc. et gest. de l'environnement (Arlon Campus Environ.) > Socio-économie, Environnement et Développement
Muller, Marc  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > GIGA-R : Biologie et génétique moléculaire
Nobels, Ingrid
Remacle, Anne-Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Ribonnet, Laurence
Robbens, Johan
Schneider, Yves-Jacques
Van Der Heiden, Edwige ;  Université de Liège - ULiège > Centre d'ingénierie des protéines
Van Peteghem
Pussemier, Luc
More authors (15 more) Less
Language :
English
Title :
Food interactions : effects on health, consumer perception and impact on agro-food industries “FOODINTER”.
Publication date :
2011
Publisher :
Belgian Science Policy
Report number :
Final Report. Brussels : Belgian Science Policy 2011 – 143 p. (Research Programme Science for a Sustainable Development)
Available on ORBi :
since 18 June 2012

Statistics


Number of views
144 (28 by ULiège)
Number of downloads
141 (9 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi