No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Development of a LC-UV-MS analytical method for aldehydes formed during fatty acids degradation
Douny, Caroline; Bayonnet, Pierre; Brose, François et al.
20126ème symposium du GCNAS (Groupe de contact Nutrition Alimentation Santé), Bruxelles, 1er juin 2012
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Bayonnet, Pierre
Brose, François ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Degand, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Dure, Rémi 
Remacle, Anne-Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Development of a LC-UV-MS analytical method for aldehydes formed during fatty acids degradation
Publication date :
2012
Event name :
6ème symposium du GCNAS (Groupe de contact Nutrition Alimentation Santé), Bruxelles, 1er juin 2012
Event date :
1er juin 2012
Available on ORBi :
since 19 May 2012

Statistics


Number of views
59 (4 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi