Poster (Scientific congresses and symposiums)
Regio-selective enzymatic interesterification combined with dry fractionationto produce Cocoa Butter Equivalent (CBE).
Danthine, Sabine; Vanden Bossche, sandrine; Maes, Jeroen et al.
2011XIII ème congrès de la Société Française de Génie des Procédés
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Poster SFGP 2O11 danthine.pdf
Author postprint (243.14 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Biotechnology
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Vanden Bossche, sandrine ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Maes, Jeroen
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Gibon, Véronique
Language :
English
Title :
Regio-selective enzymatic interesterification combined with dry fractionationto produce Cocoa Butter Equivalent (CBE).
Publication date :
November 2011
Event name :
XIII ème congrès de la Société Française de Génie des Procédés
Event organizer :
SFGP
Event place :
Lille, France
Event date :
du 29/11 au 01/12
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 01 December 2011

Statistics


Number of views
107 (12 by ULiège)
Number of downloads
2 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi