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Mechanism of lipolysis in milk : a modelistic approach using in Langmuir film balance.
Danthine, Sabine; Blecker, Christophe; Paquot, Michel et al.
2004Surfactants self assembly and surfactants at interfaces
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Deroanne, Claude
Language :
English
Title :
Mechanism of lipolysis in milk : a modelistic approach using in Langmuir film balance.
Publication date :
11 February 2004
Event name :
Surfactants self assembly and surfactants at interfaces
Event organizer :
Belgian Particle, Colloid & Interface Society
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
11 février 2004
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 28 June 2010

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