No full text
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Development of a quantitative method to detect trace amounts of hazelnut and soy allergens in food
Dobson, Rowan; Fourdrilis, Séverine; Kirsch, Stéphanie et al.
2009Procura ICAP (International Congress on Analytical Proteomics)
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Dobson, Rowan ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Fourdrilis, Séverine
Kirsch, Stéphanie ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Language :
English
Title :
Development of a quantitative method to detect trace amounts of hazelnut and soy allergens in food
Publication date :
2009
Event name :
Procura ICAP (International Congress on Analytical Proteomics)
Event place :
Lisbon, Portugal
Event date :
30th Sept. to 3 Oct. 2009
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
45 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi