Poster (Scientific congresses and symposiums)
The POLYGAL project : optimization of food conservation using a combination of lactates and polyphenols.
Dure, Rémi; Ladeuze, S.; Martin, E. et al.
2009Conférence « Image de la viande et des produits de viande » organisé par la Belgian Association for Meat Science and Technology (BAMST)
 

Files


Full Text
poster polygal2-1.pdf
Publisher postprint (588.7 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Dure, Rémi ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Ladeuze, S.
Martin, E.
Rousseau, C.
Bosseloir, Annick
Mertens, G.
Denys, B.
Mahillon, J.
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Daube, Georges  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
The POLYGAL project : optimization of food conservation using a combination of lactates and polyphenols.
Publication date :
November 2009
Event name :
Conférence « Image de la viande et des produits de viande » organisé par la Belgian Association for Meat Science and Technology (BAMST)
Event organizer :
Belgian Association for Meat Science and Technology (BAMST)
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
5 novembre 2009
Name of the research project :
POLYGAL - Optimisation de la conservation des denrées alimentaires par l’utilisation combinée de lactates et de polyphénols
Funders :
RW - DGO3 et Pôle de compétitivité Wagralim
Available on ORBi :
since 22 May 2010

Statistics


Number of views
92 (12 by ULiège)
Number of downloads
25 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi