Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Download
Poster (Scientific congresses and symposiums)
The POLYGAL project : optimization of food conservation using a combination of lactates and polyphenols.
Dure, Rémi
;
Ladeuze, S.
;
Martin, E.
et al.
2009
•
Conférence « Image de la viande et des produits de viande » organisé par la Belgian Association for Meat Science and Technology (BAMST)
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/38525
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
poster polygal2-1.pdf
Publisher postprint (588.7 kB)
Download
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Dure, Rémi
;
Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Ladeuze, S.
Martin, E.
Rousseau, C.
Bosseloir, Annick
Mertens, G.
Denys, B.
Mahillon, J.
Clinquart, Antoine
;
Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Daube, Georges
;
Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
The POLYGAL project : optimization of food conservation using a combination of lactates and polyphenols.
Publication date :
November 2009
Event name :
Conférence « Image de la viande et des produits de viande » organisé par la Belgian Association for Meat Science and Technology (BAMST)
Event organizer :
Belgian Association for Meat Science and Technology (BAMST)
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
5 novembre 2009
Name of the research project :
POLYGAL - Optimisation de la conservation des denrées alimentaires par l’utilisation combinée de lactates et de polyphénols
Funders :
RW - DGO3 et Pôle de compétitivité Wagralim
Available on ORBi :
since 22 May 2010
Statistics
Number of views
112 (12 by ULiège)
Number of downloads
33 (1 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi