Poster (Scientific congresses and symposiums)
Microfluidized soy proteins have different behavior in solid and liquid states
Kerezsi, Andreea Diana; Jacquet, Nicolas; Othmeni, Ines et al.
2024AOCS
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Kerezsi, Andreea Diana  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Technologie Alimentaire (TA)
Jacquet, Nicolas  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Technologie Alimentaire (TA)
Othmeni, Ines  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre
Figula, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Technologie Alimentaire (TA)
Francis, Frédéric  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Gestion durable des bio-agresseurs
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Technologie Alimentaire (TA)
Language :
English
Title :
Microfluidized soy proteins have different behavior in solid and liquid states
Publication date :
28 April 2024
Event name :
AOCS
Event date :
28/04/2024
Audience :
International
Available on ORBi :
since 12 January 2025

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