Article (Scientific journals)
Processing and preservation methods of Wagashi Gassirè, a traditional cheese produced in Benin
Alphonse, Dossou Wanignon; Baké Marie Thérèse, Seko Orou; Gwladys, Komagbe et al.
2022In Heliyon, 8 (9), p. 10605
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Keywords :
Multidisciplinary
Research center :
FARAH - Fundamental and Applied Research for Animals and Health - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Alphonse, Dossou Wanignon 
Baké Marie Thérèse, Seko Orou
Gwladys, Komagbe
Philippe, Sessou
Karim Issiaka, Youssao Abdou
Souaïbou, Farougou
Joseph, Hounhouigan Djidjoho
Jacques, Mahillon
Rock, Mongbo
Poncelet, Marc ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences sociales > Sociologie du développement
Eméric, Madode Yann
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Clinquart, Antoine  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Technologie des denrées alimentaires
Paulin, Azokpota
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Language :
English
Title :
Processing and preservation methods of Wagashi Gassirè, a traditional cheese produced in Benin
Publication date :
September 2022
Journal title :
Heliyon
eISSN :
2405-8440
Publisher :
Elsevier BV
Volume :
8
Issue :
9
Pages :
e10605
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 23 September 2022

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