Article (Scientific journals)
Chemical hazards in smoked meat and fish
iko afe, Herbert; Kpoclou, Euloge; Douny, Caroline et al.
2021In Food Science and Nutrition, 9, p. 6903-6922
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Research center :
FARAH - Fundamental and Applied Research for Animals and Health - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
iko afe, Herbert
Kpoclou, Euloge
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Anihouvi, Victor
Igout, Ahmed ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Département des sciences biomédicales et précliniques
Mahillon, Jacques
Hounhouigan, Joseph
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Chemical hazards in smoked meat and fish
Publication date :
2021
Journal title :
Food Science and Nutrition
eISSN :
2048-7177
Publisher :
Wiley, Malden, United States - Massachusetts
Volume :
9
Pages :
6903-6922
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Name of the research project :
PRD QualiSani (ARES-CCD)
Funders :
Académie de Recherche et d'Enseignement Supérieur (Belgique). Coopération au Développement - ARES. CCD
Available on ORBi :
since 18 October 2021

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