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Study of the bacterial profile of raw milk butter, made during a challenge test with Listeria monocytogenes, depending on cream maturation temperature
El-Hajjaji, Soundous; Gerard, Amaury; De Laubier, Juliette et al.
2021In Food Microbiology
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
El-Hajjaji, Soundous ;  Université de Liège - ULiège > Terra
Gerard, Amaury ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
De Laubier, Juliette ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Laine, Aurélie ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Patz, Viviane ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chimie des agro-biosystèmes
Language :
English
Title :
Study of the bacterial profile of raw milk butter, made during a challenge test with Listeria monocytogenes, depending on cream maturation temperature
Publication date :
2021
Journal title :
Food Microbiology
ISSN :
0740-0020
eISSN :
1095-9998
Publisher :
Elsevier, United States
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 23 March 2021

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