Poster (Scientific congresses and symposiums)
Hybrid fractionation process for Faba bean protein extraction: effect of combining dry and wet extraction steps on anti-nutritional factors content
Dumoulin, Lionel; Jacquet, Nicolas; Malumba Kamba, Paul et al.
2019Bioforum de Liège, 2019
 

Files


Full Text
Poster Bioforum Liège 2019.pdf
Author preprint (1.14 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Fractionation; Hybrid; Faba bean; Proteins; Anti-nutritional factors
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Dumoulin, Lionel ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > SMARTECH
Jacquet, Nicolas  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > SMARTECH
Malumba Kamba, Paul  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > SMARTECH
Richel, Aurore  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > SMARTECH
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > SMARTECH
Language :
English
Title :
Hybrid fractionation process for Faba bean protein extraction: effect of combining dry and wet extraction steps on anti-nutritional factors content
Alternative titles :
[fr] Procédé de fractionnement hybride pour l'extraction de protéines de féverole : effet de la combinaison d'étapes d'extractions en voies sèches et humides sur le contenu en facteurs anti-nutritionnels
Publication date :
29 November 2019
Event name :
Bioforum de Liège, 2019
Event organizer :
ULiège - Université de Liège
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
29 novembre 2019
Name of the research project :
Feverpro
Available on ORBi :
since 04 January 2020

Statistics


Number of views
144 (22 by ULiège)
Number of downloads
111 (20 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi