Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
What is the landscape of artisanal cheese production in Belgium?
Gerard, Amaury; Daube, Georges; Sindic, Marianne
2018National Symposium on Applied and Biological Sciences
 

Files


Full Text
Abstract NSABS Landscape Begian Cheese Production.pdf
Publisher postprint (54.79 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
cheese; artisanal; Belgium
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Gerard, Amaury ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Chimie des agro-biosystèmes
Daube, Georges  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Chimie des agro-biosystèmes
Language :
English
Title :
What is the landscape of artisanal cheese production in Belgium?
Alternative titles :
[en] Quelle est le paysage de la production de fromage artisanal en Belgique?
Publication date :
08 February 2018
Event name :
National Symposium on Applied and Biological Sciences
Event organizer :
Vrije Universiteit Brussel - Université Libre de Bruxelles
Event place :
Bruxelles, Belgium
Event date :
8 février 2018
Available on ORBi :
since 14 February 2018

Statistics


Number of views
66 (10 by ULiège)
Number of downloads
31 (4 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi