Article (Scientific journals)
Structural and physicochemical characterization of Sphenostylis stenocarpa (Hochst. ex A. Rich.) Harms tuber starch
Malumba Kamba, Paul; Bungu Mulombo, Denis; Katanga Kabalevi, Joseph et al.
2016In Food Chemistry, (212), p. 305-312
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Structural and physicochemical characteri.pdf
Publisher postprint (1.35 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Sphenostylis, Tuber; Starch, Property
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Malumba Kamba, Paul  ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Labo. d'Ingénierie des procédés agro-alim.
Bungu Mulombo, Denis
Katanga Kabalevi, Joseph
Doran, Lynn ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Bera, François ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Labo. d'Ingénierie des procédés agro-alim.
Language :
English
Title :
Structural and physicochemical characterization of Sphenostylis stenocarpa (Hochst. ex A. Rich.) Harms tuber starch
Publication date :
02 June 2016
Journal title :
Food Chemistry
ISSN :
0308-8146
eISSN :
1873-7072
Publisher :
Elsevier Science, Oxford, United Kingdom
Issue :
212
Pages :
305-312
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 03 October 2016

Statistics


Number of views
63 (6 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Scopus citations®
 
15
Scopus citations®
without self-citations
13
OpenCitations
 
18

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi