Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Enzymatic process for the fractionation of baker's yeast cell wall (saccharomyces cerevisiae)
Borchani, Chema; Fonteyn, Fabienne; Jamin, Guilhem et al.
20142ème journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire (J.S.A.A. 2014)
 

Files


Full Text
Enzymatic process for the fractionation.pdf
Author postprint (551.01 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
β-Glucans, Baker's yeast,; Saccharomyces cerevisiae,; Enzymatic process, Yield, Chemical properties
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Borchani, Chema
Fonteyn, Fabienne 
Jamin, Guilhem
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Language :
English
Title :
Enzymatic process for the fractionation of baker's yeast cell wall (saccharomyces cerevisiae)
Publication date :
07 April 2014
Event name :
2ème journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire (J.S.A.A. 2014)
Event organizer :
Association Méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires (A.M.I.A.A.)
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 4 au 7 avril 2014
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 29 May 2014

Statistics


Number of views
65 (4 by ULiège)
Number of downloads
295 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi