Article (Scientific journals)
Regio-selective enzymatic interesterification combined with dry fractionation to produce cocoa butter equivalent.
Danthine, Sabine; Vanden Bossche, sandrine; Maes, Jeroen et al.
2011In Récents Progrès en Génie des Procédés, 101
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Disciplines :
Materials science & engineering
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Vanden Bossche, sandrine ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Maes, Jeroen
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Gibon, Véronique
Language :
English
Title :
Regio-selective enzymatic interesterification combined with dry fractionation to produce cocoa butter equivalent.
Publication date :
2011
Journal title :
Récents Progrès en Génie des Procédés
ISSN :
1775-335X
Publisher :
Société Française de Génie des Procédés, Paris, France
Volume :
101
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 01 December 2011

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