Reference : Crèmes laitières reconstituées
Patent : Patent
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/103299
Crèmes laitières reconstituées
French
[en] Reconstituted dairy cream
Danthine, Sabine mailto [Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation >]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation >]
Paquot, Michel mailto [Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle >]
Deroanne, Claude [ > > ]
29-Oct-2003
2003-04-23
Faculté universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux
EP1356736
EP20020009021 23/04/2002
B
Belgique
Faculté universitaire des Sciences agronomiques de Gembloux
A23C13/00,A23L1/19,A23J1/20,A23J3/08,A23J3/30,A23L1/305
EP03009220.9
AT,BE,BG,CH,CY,CZ,DE,DK,EE,ES,FI,FR,GB,GR,HU,IE,IT,LI,LU,MC,NL,PT,RO,SE,SI,SK,TR
AT,BE,BG,CH,CY,CZ,DE,DK,EE,ES,FI,FR,GB,GR,HU,IE,IT,LI,LU,MC,NL,PT,RO,SE,SI,SK,TR
[fr] crème laitière ; crème ; lait
Researchers ; Professionals
http://hdl.handle.net/2268/103299

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
EP1356736A1.pdfPublisher postprint599.13 kBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.