Poster (Scientific congresses and symposiums)
Enzymatic Interesterificationof Palm oil and Fractions: A Calorimetric Study
Danthine, Sabine; De Clercq, Nathalie; Lefebure, Emilie et al.
20119th Euro Fed Lipid Congress
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Poster IE2_final.pdf
Author postprint (929.99 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
De Clercq, Nathalie
Lefebure, Emilie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Nguyen, Mai
Dewettinck, Koen
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Gibon, Véronique
Language :
English
Title :
Enzymatic Interesterificationof Palm oil and Fractions: A Calorimetric Study
Publication date :
September 2011
Event name :
9th Euro Fed Lipid Congress
Event organizer :
EFL
Event place :
Rotterdam, Netherlands
Event date :
18-21 septembre 2011
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 26 September 2011

Statistics


Number of views
60 (8 by ULiège)
Number of downloads
2 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi