Poster (Scientific congresses and symposiums)
Compositional factors affecting the cold stability of palm liquid fractions : a statistical approach
Danthine, Sabine; Lefebure, Emilie; Dijckmans, P. et al.
2010Congrès EFL
Peer reviewed
 

Files


Full Text
PosterEFL-1811110_Vers.DEF.pdf
Author postprint (415.7 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Lefebure, Emilie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Dijckmans, P.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Gibon, Véronique
Language :
English
Title :
Compositional factors affecting the cold stability of palm liquid fractions : a statistical approach
Publication date :
November 2010
Event name :
Congrès EFL
Event organizer :
EFL
Event place :
Munich, Germany
Event date :
21-24 Novembre 2010
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 13 December 2010

Statistics


Number of views
108 (6 by ULiège)
Number of downloads
3 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi