Poster (Scientific congresses and symposiums)
Regio-selective enzymatic interesterification combined with dry fractionation to produce cocoa butter equivalent
Vanden Bossche, sandrine; Danthine, Sabine; Maes, Jeroen et al.
2010Journée Société Royale de Chimie (journée chimie verte)
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Société Royale de Chimie Journée Verte poster 2 final.pdf
Author postprint (1.02 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Chemical engineering
Author, co-author :
Vanden Bossche, sandrine ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Maes, Jeroen
Gibon, Véronique
Language :
English
Title :
Regio-selective enzymatic interesterification combined with dry fractionation to produce cocoa butter equivalent
Publication date :
2010
Event name :
Journée Société Royale de Chimie (journée chimie verte)
Event organizer :
SRC
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
14 octobre 2010
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 13 December 2010

Statistics


Number of views
107 (5 by ULiège)
Number of downloads
2 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi