Poster (Scientific congresses and symposiums)
Rheological properties of microfluidized oil-in-water emulsions stabilized by dairy components.
Vanderghem, Caroline; Danthine, Sabine; Blecker, Christophe et al.
2007BioFutur - 11ème édition
 

Files


Full Text
Rheological properties of microfluidized oil-in-water emulsions stabilized by dairy components.pdf
Publisher postprint (945.46 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Vanderghem, Caroline ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Rheological properties of microfluidized oil-in-water emulsions stabilized by dairy components.
Publication date :
11 October 2007
Event name :
BioFutur - 11ème édition
Event organizer :
ULg
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
11 octobre 2007
Available on ORBi :
since 03 September 2010

Statistics


Number of views
60 (4 by ULiège)
Number of downloads
293 (6 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi