Poster (Scientific congresses and symposiums)
Rheological properties of microfluidized oil-in-water emulsions stabilized by dairy components.
Vanderghem, Caroline; Danthine, Sabine; Blecker, Christophe et al.
200798th AOCS Annual meeting & expo
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Rheological properties of microfluidized oil-in-water emulsions stabilized by dairy components.pdf
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Vanderghem, Caroline ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des Industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Rheological properties of microfluidized oil-in-water emulsions stabilized by dairy components.
Publication date :
May 2007
Event name :
98th AOCS Annual meeting & expo
Event place :
Québec, Canada
Event date :
du 13 mai 2007 au 16 mai 2007
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 03 September 2010

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