Article (Scientific journals)
La maîtrise du risque moisissures dans les aliments à humidité intermédiaire: les moisissures dans les aliments
Chèné, Christine; Delacharlerie, Sophie; de Biourge, Sandrine et al.
2007In Industries Alimentaires et Agricoles, (Avril-Mai), p. 21-24
 

Files


Full Text
les moisissure dans les aliments.pdf
Publisher postprint (792.08 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Chèné, Christine;  ADRIANOR
Delacharlerie, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
de Biourge, Sandrine;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Deroanne, Claude;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Language :
French
Title :
La maîtrise du risque moisissures dans les aliments à humidité intermédiaire: les moisissures dans les aliments
Publication date :
April 2007
Journal title :
Industries Alimentaires et Agricoles
ISSN :
0019-9311
Publisher :
Association des Chimistes et Ingénieurs de Sucrerie, Paris, France
Issue :
Avril-Mai
Pages :
21-24
Name of the research project :
Interreg III - HACCP organoleptique
Funders :
FEDER - Fonds Européen de Développement Régional [BE]
SPW DGO6 - Service Public de Wallonie. Economie, Emploi, Recherche [BE]
Available on ORBi :
since 02 September 2010

Statistics


Number of views
61 (1 by ULiège)
Number of downloads
4 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi