Reference : Incorporation in bread of dietary fibres from by-products of the agro-transformation.
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/71122
Incorporation in bread of dietary fibres from by-products of the agro-transformation.
French
Roiseux, Olivier [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des Industries agro-alimentaires > >]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Sindic, Marianne mailto [Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Vanderbeke, E. [ > > ]
Deroanne, Claude [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
17-Oct-2006
No
No
National
Second Symposium de GCNAS
17 octobre 2006
Université Libre de Bruxelles
Bruxelles
Belgique
http://hdl.handle.net/2268/71122

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
incorporation in bread dietary fibres from by-products.pdfAuthor preprint1.09 MBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.