Article (Scientific journals)
Sécurité des aliments, HACCP et traçabilité.
Anceau, Christine; Sindic, Marianne; Deroanne, Claude
2005In Troupeaux et Cultures des Tropiques, III (VI), p. 54-57
 

Files


Full Text
sécurité des aliments, HACCP et tracabilité.pdf
Author preprint (4.53 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Anceau, Christine ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Sécurité des aliments, HACCP et traçabilité.
Publication date :
December 2005
Journal title :
Troupeaux et Cultures des Tropiques
Publisher :
Centre Agronomique et Vétérinaire Tropical, Kinshasa, Congo - Brazzaville
Volume :
III
Issue :
VI
Pages :
54-57
Available on ORBi :
since 31 August 2010

Statistics


Number of views
65 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi