External report (Reports)
FOOD INTERACTIONS : EFFECTS ON HEALTH, CONSUMER PERCEPTION ANDIMPACT ON AGRO-FOOD INDUSTRIES, “FOODINTER”
Mormont, Marc; Muller, Marc; Maghuin-Rogister, Guy et al.
2009
 

Files


Full Text
FOODINTER_FinRep_Phase1_DEF.pdf
Publisher postprint (1.7 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Mormont, Marc ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences et gestion de l'environnement > Socio-économie, Environnement et Développement
Muller, Marc  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > GIGA-R : Biologie et génétique moléculaire
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Van Der Heiden, Edwige ;  Université de Liège - ULiège > Centre d'ingénierie des protéines
Ribonner, Laurence
Larondelle, Yvan
Schneider, Yves-Jacques
Callebaut, Alfons
Pussemier, Luc
De Voghel, Simon
Covacci, Adrian
Nobels, Ingrid
Robens, Johan
De Saeger, Sarah
DianaDimavungu, José
More authors (6 more) Less
Language :
English
Title :
FOOD INTERACTIONS : EFFECTS ON HEALTH, CONSUMER PERCEPTION ANDIMPACT ON AGRO-FOOD INDUSTRIES, “FOODINTER”
Publication date :
2009
Publisher :
Belgian Science Policy
Report number :
FOODINTER : SD/AF/04A, Final Report Phase 1
Number of pages :
66
Commissioned by :
Research Programme Science for a Sustainable Development, Belgian Science Policy
Available on ORBi :
since 30 June 2010

Statistics


Number of views
60 (5 by ULiège)
Number of downloads
124 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi