External report (Reports)
DEVELOPMENT OF AN INTEGRATED STRATEGY FOR CONTROLLING THE ALLERGEN ISSUE IN THE BELGIAN FOOD AND CATERING INDUSTRY - ALLERRISK
De Loose, Marc; Daeseleire, Else; Taverniers, Isabelle et al.
2009
 

Files


Full Text
ALLERRISK_PHASE1_FinRep_DEF.pdf
Publisher postprint (3.83 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
De Loose, Marc
Daeseleire, Else
Taverniers, Isabelle
Platteau, Céline
De Meulenaer, Bruno
Devreese, Bart
Cucu, Tatiana
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Fourdrilis, Séverine
Stevens, Wim
Ebo, Didier
Bridts, C.
More authors (4 more) Less
Language :
English
Title :
DEVELOPMENT OF AN INTEGRATED STRATEGY FOR CONTROLLING THE ALLERGEN ISSUE IN THE BELGIAN FOOD AND CATERING INDUSTRY - ALLERRISK
Publication date :
2009
Publisher :
Belgian Scince Policy
Report number :
Final report Phase I
Number of pages :
63
Available on ORBi :
since 29 June 2010

Statistics


Number of views
73 (2 by ULiège)
Number of downloads
70 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi