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Development and optimisation of a sub room temperature SPME-GC-MS method for the analysis of furan in food
Scholl, Georges; Scippo, Marie-Louise; Maghuin-Rogister, Guy et al.
20073rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
 

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Disciplines :
Chemistry
Food science
Author, co-author :
Scholl, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Center for Analytical Research and Technology (CART)
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Eppe, Gauthier  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie analytique inorganique - Center for Analytical Research and Technology (CART)
Language :
English
Title :
Development and optimisation of a sub room temperature SPME-GC-MS method for the analysis of furan in food
Publication date :
2007
Event name :
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Event place :
Prague, Czechia
Event date :
November 2 - 4, 2007
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 May 2010

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