No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Development of a GC/MS method to detect the 15 (+1) EU priority PAHs in food samples
Eppe, Gauthier; Brose, François; Brasseur, Catherine et al.
2006Ninth International Symposium on Hyphenated Techniques In Chromatography and Hyphenated Chromatographic Analyzers
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Eppe, Gauthier  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie analytique inorganique - Center for Analytical Research and Technology (CART)
Brose, François ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Brasseur, Catherine ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Development of a GC/MS method to detect the 15 (+1) EU priority PAHs in food samples
Publication date :
2006
Event name :
Ninth International Symposium on Hyphenated Techniques In Chromatography and Hyphenated Chromatographic Analyzers
Event place :
York, United Kingdom
Event date :
February 8th – 10th, 2006
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
40 (6 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi