No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Development of methods of analysis of polyaromatic hydrocarbons (PAH) in food using HPLC-UV(DAD)/FLD
Scippo, Marie-Louise; Brasseur, Catherine; Pirlot, Alain et al.
2006AOAC Europe Symposium on Contaminants and Risk Management
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Brasseur, Catherine ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Pirlot, Alain ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Brose, François ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Development of methods of analysis of polyaromatic hydrocarbons (PAH) in food using HPLC-UV(DAD)/FLD
Publication date :
2006
Event name :
AOAC Europe Symposium on Contaminants and Risk Management
Event place :
Limassol, Cyprus
Event date :
6th and 7th November 2006
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
58 (9 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi