No full text
Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Development of a HPLC/UV-FLD method to detect the 15(+1) EU priority Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in food supplements
Danyi, Sophie; Brose, François; Melens, Danielle et al.
2007In Book of abstracts - 3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danyi, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Brose, François ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Melens, Danielle ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Brasseur, Catherine ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Development of a HPLC/UV-FLD method to detect the 15(+1) EU priority Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in food supplements
Publication date :
2007
Event name :
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Event place :
Prague, Czechia
Event date :
7-9 November 2007
Audience :
International
Main work title :
Book of abstracts - 3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
ISBN/EAN :
987-80-7080-659-3
Pages :
171
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
120 (20 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi