Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Adaptation of a microbiological method for screening antimicrobial residues in shrimp tissue
Pham Kim, Dang; Degand, Guy; Danyi, Sophie et al.
2009In Book of abstracts - 4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis (RAFA 2009)
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Pham Kim Dang_ RAFA2009.pdf
Author preprint (510.81 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Pham Kim, Dang ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. vété. (Bologne)
Degand, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Danyi, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Adaptation of a microbiological method for screening antimicrobial residues in shrimp tissue
Publication date :
04 November 2009
Event name :
4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis (RAFA 2009)
Event place :
Prague, Czechia
Audience :
International
Main work title :
Book of abstracts - 4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis (RAFA 2009)
ISBN/EAN :
978-80-7080-726-2
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
230 (19 by ULiège)
Number of downloads
4 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi