Article (Scientific journals)
Adaptation of a microbiological method to detect antimicrobial residues in shrimp tissue from Vietnam
Pham Kim, Dang; Degand, Guy; Maghuin-Rogister, Guy et al.
2009In Journal des Sciences et Technologies Agricoles, 7, p. 36-46
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Dang et al, 2009.pdf
Publisher postprint (255.97 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Pham Kim, Dang ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. vété. (Bologne)
Degand, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires, CART
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires, CART
Language :
English
Title :
Adaptation of a microbiological method to detect antimicrobial residues in shrimp tissue from Vietnam
Publication date :
2009
Journal title :
Journal des Sciences et Technologies Agricoles
ISSN :
1859-0004
Publisher :
Hanoi University of Agriculture, Hanoi, Vietnam
Volume :
7
Pages :
36-46
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 29 May 2010

Statistics


Number of views
73 (10 by ULiège)
Number of downloads
8 (7 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi