Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Quantifying hand cross contamination in food.
Rodrigues, Ana
;
Dure, Rémi
;
Delhalle, Laurent
et al.
2009
•
Quatorzième conférence de microbiologie des aliments
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/38530
Files (0)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
No document available.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Rodrigues, Ana;
Université de Liège - ULiège > Sciences des Denrées alimentaires > Microbiologie
Dure, Rémi
;
Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Delhalle, Laurent
;
Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Daube, Georges
;
Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Quantifying hand cross contamination in food.
Publication date :
June 2009
Event name :
Quatorzième conférence de microbiologie des aliments
Event organizer :
ULg - Université de Liège
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
18-19 juin 2009
Audience :
International
Available on ORBi :
since 22 May 2010
Statistics
Number of views
51 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi