Doctoral thesis (Dissertations and theses)
IMPROVEMENT OF THE ANALYTICAL METHODS FOR MINERAL OIL ANALYSIS IN FOOD USING A NOVEL LC-GCXGC-TOFMS/FID PLATFORM
Bauwens, Grégory
2024
 

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Disciplines :
Food science
Chemistry
Author, co-author :
Bauwens, Grégory ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre
Language :
English
Title :
IMPROVEMENT OF THE ANALYTICAL METHODS FOR MINERAL OIL ANALYSIS IN FOOD USING A NOVEL LC-GCXGC-TOFMS/FID PLATFORM
Defense date :
24 January 2024
Number of pages :
189
Institution :
ULiège - Université de Liège [Gembloux Agro-Bio Tech], Gembloux, Belgium
Degree :
doctorat en sciences agronomiques et ingénierie biologique
Promotor :
Purcaro, Giorgia  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
President :
Fauconnier, Marie-Laure  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Secretary :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Technologie Alimentaire (TA)
Jury member :
Janssen, Hans-Gerd;  WUR - Wageningen University & Research [NL] > Departement Agrotechnologie en Voedingswetenschappen > Organische Chemie
Focant, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique
Moret, Sabrina;  Università Degli Studi Di Udine > Department of Agri-Food > Environmental and Animal Sciences
Available on ORBi :
since 17 January 2024

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