Article (Scientific journals)
Comparison of fatty acid profiles of two cultivated and wild marine fish from Mediterranean Sea
Amoussou, Nellya; Marengo, Michel; Iko Afe, Ogouyôm Herbert et al.
2022In Aquaculture International
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Amoussou_Aquaculture_International.pdf
Author postprint (908.93 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Agronomy and Crop Science; Aquatic Science
Research Center/Unit :
FARAH. Santé publique vétérinaire - ULiège
Disciplines :
Aquatic sciences & oceanology
Author, co-author :
Amoussou, Nellya
Marengo, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Département de Biologie, Ecologie et Evolution > Océanographie biologique
Iko Afe, Ogouyôm Herbert ;  Université de Liège - ULiège > Fundamental and Applied Research for Animals and Health (FARAH)
Lejeune, Pierre
Durieux, Éric Dominique Henri
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA)
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Fundamental and Applied Research for Animals and Health (FARAH) > FARAH: Santé publique vétérinaire
Gobert, Sylvie  ;  Université de Liège - ULiège > Freshwater and OCeanic science Unit of reSearch (FOCUS)
Language :
English
Title :
Comparison of fatty acid profiles of two cultivated and wild marine fish from Mediterranean Sea
Publication date :
2022
Journal title :
Aquaculture International
ISSN :
0967-6120
eISSN :
1573-143X
Publisher :
Springer Science and Business Media LLC
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Funders :
Agence de l'Eau Rhône Méditerranée Corse [FR]
Available on ORBi :
since 08 March 2022

Statistics


Number of views
99 (7 by ULiège)
Number of downloads
3 (3 by ULiège)

Scopus citations®
 
6
Scopus citations®
without self-citations
6
OpenCitations
 
1

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi