Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
6. Valorisation des froments et épeautres de la récolte 2020
Gogin, Bruno; Chandelier, A.; Jacquemin, Guillaume et al.
2020In Bodson, Bernard; De Proft, Michel; Watillon, Bernard (Eds.) Livre Blanc Céréales
 

Files


Full Text
6. Valorisation des froments 2020.pdf
Publisher postprint (1.17 MB)
Download
Annexes
PowerPoint Presentation - 10-LBsept20-Valorisation-des-froments-2020.pdf
Publisher postprint (2.03 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
froment; épeautre; qualité de récolte
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Environmental sciences & ecology
Author, co-author :
Gogin, Bruno;  Centre Wallon de Recherches Agronomiques - CRA-W > Département Connaissance et Valorisation des Produits > Unité Valorisation des Produits, de la biomasse et du bois
Chandelier, A.;  Centre Wallon de Recherches Agronomiques - CRA-W > Département Sciences du vivant > Unité Santé des plantes & forêts
Jacquemin, Guillaume;  Centre Wallon des Recherches agronomiques - CRA-W > Département Productions agricoles > Unité Productions végétales
Meza, Rodrigo;  Centre Wallon de Recherches Agronomiques - CRA-W > Département Productions agricoles > Unité Productions végétales
Eylenbosch, Damien;  Centre Wallon de Recherches Agronomiques - CRA-W > Département Productions Agricoles > Unité Productions végétales
Lateur, Marc;  Centre Wallon de Recherches Agronomiques - CRA-W > Département Productions Agricoles > Unité Biodiversité et Amélioration des Plantes & forêts
Blanchard, Remy ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Plant Sciences
Meurs, Rémi;  Centre Pilote wallon des céréales et Oléo-Protéagineux - CePiCOP asbl
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Plant Sciences
Sinnaeve, Georges;  Centre Wallon de recherches agronomiques - CRA-W > Département Connaissance et Valorisation des produits > Unité Valorisation des produits, de la biomasse et du bois
Language :
French
Title :
6. Valorisation des froments et épeautres de la récolte 2020
Publication date :
10 September 2020
Event name :
Livre Blanc Céréales
Event organizer :
Gembloux Agro Bio Tech
Centre Wallon de recherches agronomiques
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
10 septembre 2020
Main work title :
Livre Blanc Céréales
Author, co-author :
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT
De Proft, Michel
Watillon, Bernard
Publisher :
Gembloux Agro Bio Tech, Gembloux, Belgium
Collection name :
Edition septembre 2020
Pages :
6/1-6/15
Available on ORBi :
since 01 January 2022

Statistics


Number of views
49 (2 by ULiège)
Number of downloads
37 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi