Article (Scientific journals)
Fatty acid intake, biogenic amines and polycyclic aromatic hydrocarbons exposure through the consumption of nine species of smoked freshwater fish from Cambodia
Douny, Caroline; Mith, Hasika; Igout, Ahmed et al.
2021In Food Control, 130, p. 108219
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
douny2021.pdf
Publisher postprint (5.04 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Research center :
FARAH - Fundamental and Applied Research for Animals and Health - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA)
Mith, Hasika
Igout, Ahmed ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Département des sciences biomédicales et précliniques
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Fatty acid intake, biogenic amines and polycyclic aromatic hydrocarbons exposure through the consumption of nine species of smoked freshwater fish from Cambodia
Publication date :
2021
Journal title :
Food Control
ISSN :
0956-7135
eISSN :
1873-7129
Publisher :
Elsevier, Netherlands
Volume :
130
Pages :
108219
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Funders :
Académie de Recherche et d'Enseignement Supérieur (Belgique). Coopération au Développement - ARES. CCD
Available on ORBi :
since 08 June 2021

Statistics


Number of views
86 (15 by ULiège)
Number of downloads
12 (12 by ULiège)

Scopus citations®
 
9
Scopus citations®
without self-citations
8
OpenCitations
 
4

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi