Article (Scientific journals)
Insight about methods used for polycyclic aromatic hydrocarbons reduction in smoked or grilled fishery and meat products for future reengineering: a systematic review
Iko Afe, Ogouyôm Herbert; Douny, Caroline; Kpoclou, Yénoukounmè Euloge et al.
2020In Food and Chemical Toxicology, 141, p. 111372
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Research center :
FARAH - Fundamental and Applied Research for Animals and Health - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Iko Afe, Ogouyôm Herbert ;  Université de Liège - ULiège > FARAH
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Kpoclou, Yénoukounmè Euloge
Igout, Ahmed ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Département des sciences biomédicales et précliniques
Mahillon, Jacques
Anihouvi, Victor
Hounhouigan, Joseph
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Insight about methods used for polycyclic aromatic hydrocarbons reduction in smoked or grilled fishery and meat products for future reengineering: a systematic review
Publication date :
2020
Journal title :
Food and Chemical Toxicology
ISSN :
0278-6915
eISSN :
1873-6351
Publisher :
Elsevier, Oxford, United Kingdom
Volume :
141
Pages :
111372
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 12 May 2020

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