Doctoral thesis (Dissertations and theses)
Influence de la température lors du séchage sur les propriétés techno-fonctionnelles du maïs
Malumba Kamba, Paul
2008
 

Files


Full Text
phDmalumba.pdf
Publisher postprint (5.1 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Maïs; séchage; fonctionalité
Research center :
Service de Technologie des Indistries Agro-alimentaires
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Malumba Kamba, Paul  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > SMARTECH
Language :
French
Title :
Influence de la température lors du séchage sur les propriétés techno-fonctionnelles du maïs
Alternative titles :
[en] Influence of drying temperatures on the techno-functional properties of maize
Defense date :
20 October 2008
Number of pages :
212
Institution :
ULiège - Université de Liège
Degree :
Doctorat en Sciences Agronomiques et Ingénierie Biologique
Promotor :
Bera, François ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT
Masimango, Ndyanabo
Funders :
Faculté des Sciences Agronomiques de Gembloux
Available on ORBi :
since 24 January 2020

Statistics


Number of views
42 (3 by ULiège)
Number of downloads
436 (5 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi